Milfulls d’albergínia

Tipus de plat: EntrantsCuina: MediterràniaDificultat: Baixa
Racions

1

racions
Temps de prep.

10

minuts
Temps de cocció

5

minuts
Temps total

15

minuts

Vídeo

Una recepta ràpida, sana i divertida per a qualsevol àpat. Prova-la!

Ingredients

  • Tomàquet

  • Albergínia

  • Formatge fresc

  • Mel

Elaboració

  • Tallem l’albergínia, el tomàquet i el formatge fresc en làmines circulars.
  • En una paella amb oli, procedim a fregir l’albergínia, fins que aquesta tingui un color daurat.
  • Un cop retirada l’albergínia del foc, escorrim l’oli.
  • Seguidament, agafem un plat i posem una làmina de cada producte. Comencem amb l’albergínia, seguidament el formatge fresc, que guarnim amb mel per sobre, i finalment el tomàquet. Ho repetim tantes vegades com vulguem, fins a tenir la mida que desitgem.

Notes

  • Podeu posar oli d’oliva d’amunt del tomàquet amb una mica d’all i julivert.