Milfulls d’albergínia
Tipus de plat: EntrantsCuina: MediterràniaDificultat: Baixa1
racions10
minuts5
minuts15
minutsVídeo
Una recepta ràpida, sana i divertida per a qualsevol àpat. Prova-la!
Ingredients
Tomàquet
Albergínia
Formatge fresc
Mel
Elaboració
- Tallem l’albergínia, el tomàquet i el formatge fresc en làmines circulars.
- En una paella amb oli, procedim a fregir l’albergínia, fins que aquesta tingui un color daurat.
- Un cop retirada l’albergínia del foc, escorrim l’oli.
- Seguidament, agafem un plat i posem una làmina de cada producte. Comencem amb l’albergínia, seguidament el formatge fresc, que guarnim amb mel per sobre, i finalment el tomàquet. Ho repetim tantes vegades com vulguem, fins a tenir la mida que desitgem.
Notes
- Podeu posar oli d’oliva d’amunt del tomàquet amb una mica d’all i julivert.